Service op maat voor uw klanten.

Service Bureau Jansen verzorgt alle servicehandelingen in marketing, communicatie en logistiek binnen de hele keten. Dat geeft rust in uw onderneming en toch volledige controle.

“Ontzorgen met meerwaarde. Dat is waar wij voor staan. Service Bureau Jansen maakt uw marketing en logistieke processen flexibel, inzichtelijk en optimaal beheersbaar.”
– Bart Jansen

Data & ICT

Data zijn een last. Gegevens worden pas een lust als je weet wat je ermee kunt doen en of de data ‘vers’ zijn. Slimme analyse en daarop uw marketingstrategie aanpassen, dat maakt het grote verschil.

Meer hierover!

Print & Mail

Printen kunt u in principe overal. Wij bieden printen met meerwaarde, omdat we precies weten hoe de data (tekst en beeld) op de juiste positie in het juiste document en voor de juiste persoon worden afgedrukt.

Meer hierover!

Klantenservice

“Excellente service vergroot de merkbeleving die uw klanten en doelgroepen ervaren. Dat is precies waar wij voor gaan in de communicatie naar de klanten van onze klanten.” - Arjan Hulsegge

Meer hierover!

e-fulfilment en logistiek

Het uitbesteden van uw e-fulfilment van online of offline bestellingen aan Service Bureau Jansen levert u duidelijke voordelen op. U behoudt altijd de regie over het proces en de kosten, maar krijgt alle vrijheid om te focussen op ondernemen.

Meer hierover!

Actie marketing support

Met ons Response Management Systeem ziet u waar de verkopen en transacties plaatsvinden. U weet dus exact waar uw klanten vandaan komen. Zo blijft uw inzicht actueel en kunt u uw marketingstrategie aanpassen.

Meer hierover!