English visitor

The English version of this website is currently under construction. For information about our activities you can contact us at:

Email: info@servicebureau.nl
Telephone: +31 40 290 51 00

Thanks for your understanding.

Bart Jansen
Director

SBJ is uw (schakel)partner als het gaat om marketing en (after)salesservice. SBJ biedt ondersteuning op het gebied van:

Al deze onderdelen zijn met elkaar verbonden, en daarom noemt SBJ dit schakels. Ze zijn ontstaan nadat er naast (direct)mail steeds meer ondersteuning gevraagd werd. SBJ schakelde mee met de vraag van zijn klanten en dacht ook vooruit. Er werden steeds meer ondersteunende specialiteiten in huis gehaald en in huis ontwikkeld.

Vandaag de dag kan SBJ zeggen dat elke schakel een oplossing biedt voor uw vraag op het gebied van marketing, (after)sales en fulfilment. De specialisten van SBJ schakelen steeds met u mee. Iedere volgende schakel biedt weer nieuwe mogelijkheden en oplossingen.

SBJ als uitvoerend partner

Soms moet u handelingen uit handen geven om u te kunnen focussen op uw corebusiness. Het gaat hierbij om de extra handjes die u als trade marketeer, marketingmedewerker of salesmedewerker nodig hebt. SBJ is hierbij uw uitvoerend partner.

U wilt bijvoorbeeld aan 4000 klanten een speciale mailing sturen, waarbij u een presentje in de enveloppe wilt steken. Of aparte doosjes met inhoud of premiums. U hebt artikelen die teruggeroepen moeten worden bij particulieren. Of denk aan acties waarbij u de klant na aankoop de mogelijkheid biedt een deel van het aankoopbedrag terug te krijgen. Of uw catalogus is herzien en wordt nu volop aangevraagd. Denk aan de handjes die er telkens voor zorgen dat facturen op tijd bij de juiste mensen door de brievenbus vallen, salarisstrookjes, polissen enzovoort. Allemaal voorbeelden van schakels waarbij SBJ uw uitvoerend partner is.

SBJ als schakelpartner

Marketing en salespromotions, (reversed) logistics, (e-)fulfilment, (online) actiemarketing & responsemanagement, direct mail en print (on demand) − al deze schakels kunt u aan SBJ uitbesteden. Kortom: alle handelingen waarbij u extra handjes, tijd, apparatuur of ruimtes nodig hebt.

SBJ biedt u ondersteuning op alle momenten en op alle onderdelen van uw project of campagne. Daarbij is bijna niets te gek. Kiwi’s scheren als test voor scheermachines, binnen één uur een pop met PSV-shirt afleveren in het Ajax-stadion − SBJ regelt het voor u!
Van het schoonmaken en repareren van apparaten tot het terughalen van producten vanuit heel de wereld plus vervangende producten terugsturen. Voor werkelijk al uw vragen kunt u terecht bij SBJ!

Wilt u weten wat SBJ voor uw project of campagne kan betekenen? Neem dan contact op met Mariëlle Jansen. Bel +31 (0)40 290 51 00 of mail Mariëlle.

Snel schakelen

Bij SBJ werken we voor veel verschillende klanten. Elke dag staan we weer voor nieuwe uitdagingen. Onze platte organisatiestructuur zorgt ervoor dat we snel en effectief kunnen schakelen. Hierdoor verlopen onze projecten soepel en kunnen we nieuwe klanten snel inpassen.

Snel en effectief schakelen is onze manier van ondernemen. We denken mee en ‘servicen’ u waar u wilt en wanneer u wilt. U hebt één contactpersoon die u altijd kunt aanspreken en die met u de stand van zaken bespreekt. Wanneer we met u samenwerken, wordt uw werkwijze onderdeel van ons dagelijks handelen. De bedrijfsprocessen bij uw project beheren we alsof het onze eigen processen zijn.

Dezelfde waarde hechten we aan ‘eenmalige’ projecten. Eenmalige projecten zijn net zo belangrijk − en bovendien het visitekaartje voor de toekomst. We weten hoe belangrijk ondernemen voor u is. Daarom ondernemen we op dezelfde wijze met u mee!

Waarom SBJ?

Uw zaken uitbesteden aan een partner? Dan wilt u natuurlijk zeker weten dat u de juiste partner hebt. Waarom SBJ? Uw customer en consumer care is onze prioriteit. Daarom!

Waarom SBJ? SBJ heeft de juiste eigenschappen. SBJ luistert en denkt in oplossingen. SBJ begrijpt dat u graag snel, goed en betrouwbaar geholpen wilt worden. En omdat u het prettig vindt om samen te werken met een partner die kennis van zaken heeft.

SBJ is de partner aan wie u uw werk met een opgelucht gevoel uit handen geeft. Of het nu om digitale of papieren oplossingen gaat. Om direct mail of transactiemail, het afdrukken van een nieuwe serie catalogi of het verzorgen van een bedanktraject met premiums: alle opdrachten zijn even belangrijk en worden even zorgvuldig uitgevoerd. Voor SBJ is de zzp’er net zo belangrijk als de multinational. SBJ maakt geen onderscheid. Voor ons telt alleen: wat kunnen we voor u betekenen.

Kernwaarden

Onze kernwaarden en wat deze voor u als klant betekenen

  • Accuraat (nauwkeurig, stipt): afspraak is afspraak. We doen wat we beloven. U ziet dat terug in de kwaliteit van onze oplossingen.

  • Betrokken: we zijn betrokken bij het ondernemerschap van onze klanten. Onze inzet is uw toegevoegde waarde. We zijn ons terdege bewust van onze rol in uw customer en consumer care. Dat houdt in dat we een goed beeld hebben van het belang dat u hebt bij onze werkwijze en dat we weten welke waarde deze voor uw organisatie heeft.

  • Gedreven: we willen dat u als klant op alle fronten tevreden bent met onze service. Daarom zijn we proactief en doen we al het mogelijke om u te ontlasten. U merkt bijna niet dat we er zijn, zo gestructureerd verlopen de werkzaamheden voor u en uw klant.

  • Oplossingsgericht en innovatief: we weten van elkaar wie welke specialiteit en verantwoordelijkheid heeft. We kunnen daarom snel een innovatieve oplossing bieden voor uw vraag.

  • Beyond borders: we denken ‘over de grenzen’ heen. Dit houdt in dat we door goed te luisteren en uw vraag te inventariseren en te analyseren met een oplossing komen die verder gaat dan uw vraag alleen. We zien ook meteen welk voordeel u kunt behalen met een van onze andere schakels en zullen u hierover op passende wijze adviseren.

  • Actief: actief betekent niet dat wij u iets opdringen. Actief betekent een adviserende rol naar u toe, en een stimulerende, activerende rol intern bij SBJ.

  • Loyaal: alle medewerkers van SBJ zijn even loyaal naar u als naar ons. Onze medewerkers zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Wanneer kiest u voor SBJ?

U wilt uw landelijke of internationale marketing- en (after)salesacties correct uitgevoerd zien en kunnen vertrouwen op een perfecte orderfulfilment. U zoekt hiervoor een partner die uitvoert, meedenkt wanneer dat gewenst is, en die u te allen tijde de juiste informatie geeft. Kies dan voor SBJ!

U kiest voor SBJ wanneer u professionele ondersteuning zoekt op het gebied van salespromotions, zoals cashback of cash- & refundacties, voorraadbeheer, transport, facturatie, printwerk, order entry, direct mail en opvolging, actiemarketing en op het gebied van databeheer en uitvoering. Ook wanneer u ondersteuning nodig hebt bij uw webshop, e-mailmarketing, klachtenafhandeling, transactiemail, fraudedetectie, POS-materiaal, opslaan, inpakken en het versturen van uw pakketten, kiest u voor Service Bureau Jansen.

SBJ is ook uw specialist wanneer u bijvoorbeeld:

  • (internationaal) producten terug moet laten komen;

  • met spoed moet zorgen dat er een speciaal document van A naar B gaat − betrouwbaar én betaalbaar; terug moet laten komen;

  • een landelijke reclameactie in wilt zetten waarbij klanten een kortingscoupon moeten invullen en mailen, en u daarvan een correcte afhandeling gegarandeerd wilt hebben.

Andere voorbeelden van samenwerking met SBJ
U wilt de facturatie uit handen geven omdat u dat te veel tijd kost, maar dat moet wel geheel volgens bepaalde regelgeving. Of u wilt uw voorraad uitbreiden maar dat gaat niet op de locatie waar u nu onderneemt. U wilt gewoon eens sparren hoe u een goede actiecampagne – een die wél doel bereikt − op kunt zetten. Of u wilt optimaal voorzien zijn van kantoorbenodigdheden bij de verschillende kantoren die u in het land heeft, zodat niemand ooit misgrijpt.

SBJ: veel meer dan alleen mail en fulfilment
Van oudsher is SBJ een mail- en fulfilmentspecialist. Ontwikkelingen in de markt en bij onze klanten, hebben ervoor gezorgd dat SBJ steeds verder is gaan opschakelen. Door mee te denken en te blijven innoveren. Door toekomstgerichte oplossingen uit te werken en in te zetten. Zo heeft SBJ zich weten te ontwikkelen tot dé specialist op het gebied van customer en consumer care.

U kunt het zo gek niet bedenken of SBJ weet wel een oplossing. U kiest voor SBJ wanneer u snel en doelgericht een accurate oplossing nodig hebt voor een probleem dat u op dat moment niet zelf kunt oplossen. U kiest ook voor SBJ als u zeker wilt weten dat u onder aan de streep het afgesproken bedrag betaalt en dat er geen onverwachte posten bij zijn gekomen. U kiest eveneens voor SBJ voor marketing en (after)salesservice in de breedste zin van het woord. Service Bureau Jansen heeft alle benodigde schakels in huis. SBJ is een gesprekspartner die luistert naar uw wensen, meedenkt en u de juiste schakels aanreikt.

U kiest voor SBJ als u wilt schakelen op topniveau. Met een prettige, persoonlijke touch, op een manier die bij u en uw organisatie past.