Marketing promotions

Vrijbijvend
advies

Marketing promotions

Vanuit onze logistieke achtergrond en kennis van e-Commerce zitten we heel dicht tegen het Sales en Marketingproces aan. Vandaar dat we ook een aantal marketing promotions diensten beschikbaar stellen die jouw marketingafdeling ontlasten bij de praktische uitvoering.

Cashback acties

Zeker in economisch wat onzekere tijden scoren cashback acties. Dankzij onze marktkennis en ons actie-platform maken we van elke cashback actie een succes. Inclusief (live) dashboard gevuld met echte klik- en koopdata tijdens de hele customer journey. Met een schat aan markt – en marketinginformatie voor steeds succesvollere campagnes.

Product plus acties

Sales promotions en joint promotions blijven een beproefd middel om consumenten te verleiden een nieuw product aan te schaffen of uit te proberen. Ons campagne management systeem én logistieke dienstverlening zorgen samen voor een perfecte uitvoering.

Loyaliteitscampagnes

Ook als het om klantbehoud gaat bent je bij SBJ aan het juiste adres. We belonen jouw klant graag met zowel fysieke als digitale producten, speciale kortingen en diverse spaarsystemen.

Discover SBJ's endless possibilities