E-Fulfilment Plus

Vrijbijvend
advies

Allesomvattende afhandeling en extra diensten

Ontdek e-FulfilmentPlus, waar wij niet alleen zorgen voor de complete afhandeling van webwinkelbestellingen, maar ook extra diensten aanbieden om de klantervaring te optimaliseren. Lees meer over hoe wij jouw e-commerceproces naar een hoger niveau tillen.

Return, Refund, Repair: volledige retourafhandeling

Bij SBJ zien wij retourafhandeling niet als een losstaand proces, maar als integraal onderdeel van ons e-FulfillmentPlus aanbod. Waar anderen stoppen, beginnen wij. Lees meer over onze aanpak en ontdek hoe wij klanttevredenheid en herhaalaankopen stimuleren.

Klanttevredenheid als prioriteit

Een degelijke retourverwerking met heldere afspraken, uitgevoerd met snelheid, is essentieel voor klanttevredenheid en het verhogen van het percentage herhaalaankopen. Bij SBJ faciliteren wij dit traject volledig, van ontvangst tot analyse en eventuele tests op fouten.

Gedetailleerde controle en verwerking

Met bekende opdrachtgevers en succesvolle webwinkels, resellers en consignatiepartners begrijpen we de behoeften van diverse bedrijven als het gaat om het efficiënt verzorgen van goederenstromen.

Duurzaamheid en kostenbesparing

Wij gaan verder dan alleen terugbetalingen en opnieuw versturen. Afhankelijk van de uitkomst en specifieke leveringsvoorwaarden, storten wij het aankoopbedrag terug, versturen wij een nieuw product of zorgen wij voor reparatie. Voor sommige producten regelen wij zelfs specifieke logistiek naar refurbish partijen, waardoor we bijdragen aan een duurzamer distributieproces en de totale kosten van het retourproces minimaliseren voor fabrikanten, tussenhandelaren en webshophouders.

Ontdek hoe e-FulfilmentPlus bij SBJ niet alleen de consument tevreden houdt, maar ook bijdraagt aan een duurzamere distributie en kostenbesparing. Lees meer over onze uitgebreide diensten en optimaliseer jouw e-commerceproces vandaag nog.

Fulfilment cases

Laat je inspireren door de praktijk en ontdek hoe succesvolle organisaties met ambitie meer resultaat boeken door de fulfilment geheel of gedeeltelijk aan SBJ uit te besteden.