Cashback campagnes

Vrijbijvend
advies

Cashback acties

In tijden van economische onzekerheid zijn cashback-acties bijzonder populair. Bij SBJ zorgen we ervoor dat elke cashback-actie een succes wordt, dankzij onze diepgaande marktkennis en ons geavanceerde actie-platform. Met onze expertise creëren we niet alleen waardevolle cashback-programma’s, maar bieden we ook een (live) dashboard dat continu wordt bijgewerkt met echte klik- en koopdata gedurende de gehele customer journey.

Succesvolle cashback acties

Onze focus ligt op het transformeren van cashback-acties in succesvolle campagnes. We begrijpen de dynamiek van de markt en passen deze kennis toe om aantrekkelijke en effectieve cashback-programma’s te ontwerpen. Door gebruik te maken van ons actie-platform en (live) dashboard bieden we niet alleen voordelen voor jou als bedrijf, maar ook voor de consumenten die deelnemen aan de actie.

Inzicht in de customer journey

Het (live) dashboard dat wij bieden, geeft inzicht in de volledige customer journey. Van de eerste klik tot de uiteindelijke aankoop ontvang je real-time gegevens die waardevol zijn voor het begrijpen van het gedrag van consumenten. Dit stelt jou in staat om gerichte marketingbeslissingen te nemen en de effectiviteit van de campagne te optimaliseren.

Markt- en marketinginformatie voor succesvolle campagnes

Ons (live) dashboard wordt gevuld met echte klik- en koopdata, waardoor je een schat aan markt- en marketinginformatie tot je beschikking hebt. Deze waardevolle gegevens helpen bij het vormgeven van toekomstige campagnes en het verbeteren van de algehele strategie. We streven ernaar om jou te voorzien van de tools en inzichten die nodig zijn voor steeds succesvollere cashback-acties.

Ontdek de kracht van cashback en profiteer van onze expertise, het geavanceerde actie-platform en het (live) dashboard voor het optimaliseren van jouw marketinginspanningen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakt cashback-programma dat aansluit bij jouw specifieke doelen en behoeften.

live dashboard

Marketing promotions cases

Laat je inspireren door de praktijk en ontdek hoe succesvolle organisaties met ambitie hogere conversie en meer consumer insights krijgen door de uitvoering van hun marketing promotions in partnership met SBJ realiseren.