Inloggen

Check je voorraad, sales of campagnestatus

SBJ maakt gebruik van geavanceerde systemen om je inzicht te bieden in de status van de orders en marketingacties. In het verleden heeft SBJ besloten deze systemen volledig zelf te ontwikkelen en te beheren. Vanwege de snel veranderende markt, de gevraagde flexibiliteit en servicegraad is zeer gespecialiseerde software engineering kennis -en kunde vereist. We hebben daarom gekozen om over te stappen op een externe partner die gespecialiseerd is in het bouwen van warehouse management systemen. Daarnaast hebben we onze eigen IT infrastructuur verstevigd met een Enterprise Service Bus (ESB). Hierdoor zijn al onze interne applicaties te koppelen aan alle mogelijke applicaties en databases van externe leveranciers. Zo biedt SBJ het broodnodige overzicht en gewenste controle.

WICS

Wics is onze nieuwste Warehouse Management Software en een van de beste logistieke warehouse management systemen die op de markt beschikbaar is. Het systeem is modulair opgebouwd zodat we afhankelijk van specifieke klantwensen extra functionaliteit kunnen toevoegen. WICS is eenvoudig te koppelen met diverse ERP systemen en eCommerce platforms. Zo hebben we al een standaard koppeling met Sendcloud waardoor alle mogelijke bezorgervaringen kunnen worden gekoppeld. Via dit klantportaal kunnen onze opdrachtgevers  direct en zelfstandig voormeldingen en orders plaatsen. Ook kunnen ze 24/7 inzicht houden op de eigen statussen van orders, voorraden en andere logistieke KPI’s, 

WMS

WMS is onze eigen ontwikkelde Warehouse Management Systeem. Het continue blijven ontwikkelen van logistieke software is een specialisme op zich geworden. De kracht van SBJ zit ‘m niet zozeer in de software engineering, maar veel meer in de toepassing en uitvoering van logistieke processen. Vandaar dat WMS in overleg met onze opdrachtgevers wordt uitgefaseerd en we overstappen op WICS. Het merendeel van onze klanten heeft de upgrade naar WICS ondertussen al succesvol afgerond.

Discover SBJ's endless possibilities