Marketing fulfilment

Vrijbijvend
advies

Efficiënte logistiek voor jouw marketing acties

Bij de uitvoering van marketingacties begrijpen wij de cruciale rol die logistiek speelt. Daarom kun je vertrouwen op SBJ voor een vlekkeloze afhandeling. Van voorraadbeheer tot de verzending van diverse marketingmaterialen, wij bieden een complete oplossing.

Voorraadbeheer, inslag, opslag en verzending

Onze dienstverlening omvat het volledige logistieke proces, inclusief voorraadbeheer, inslag, opslag en verzending van al jouw marketingmaterialen. Of het nu gaat om folders, brochures, sales promotion gifts, relatiegeschenken, product samples of materialen voor beurzen en exposities, wij hebben het beschikbaar en leveren het zoals jij dat wenst.

Van gepersonaliseerde verzending tot bulklevering op diverse locaties

Wij gaan verder dan alleen logistiek. SBJ zorgt voor gepersonaliseerde mailings naar eindconsumenten, levert producten aan pop-up stores, hoofdkantoren, lokale vestigingen, deelnemende winkels of beurslocaties. En dit doen we niet alleen lokaal, maar in heel Europa. Jouw marketingmaterialen bereiken de juiste bestemming op tijd en in perfecte staat.

Van productie tot levering: wij nemen het over

Bij SBJ begrijpen we dat je jezelf wilt concentreren op positionering en marketingstrategie. Dat is namelijk jouw vak.

Daarom nemen wij niet alleen de logistiek uit handen, maar regelen we ook de productie van uw marketingmaterialen indien gewenst. Zo kun je volledig gefocust blijven op het succes van jouw merk.

Kortom, kies voor Servicebureau Jansen als partner in marketing fulfilment en distributie. Wij maken logistieke proces efficiënter, betrouwbaarder en effectiever. 

Doe jezelf een plezier en plan een geheel vrijblijvende afspraak met een van onze collega’s. Wij denken graag met je mee voor een op maat gemaakte oplossing die aansluit bij jouw unieke behoeften. Klik hiervoor op de rode Maak een afspraak knop.

Aanwijzing marketing fulfilment

Fulfilment cases

Laat je inspireren door de praktijk en ontdek hoe succesvolle organisaties met ambitie meer resultaat boeken door de fulfilment geheel of gedeeltelijk aan SBJ uit te besteden.