Logistieke fulfilment

Vrijbijvend
advies

Fulfilment, e-Logistics en warehousing expertise

Ontdek de uitgebreide diensten van SBJ op het gebied van fulfilment, E-fulfilment, E-commerce fulfilment, E-logistics marketing, en warehousing. Wij bieden een breed scala aan standaarddiensten, waaronder inslag, opslag, picken, packen en verzenden van goederen, evenals beveiligde opslag en toegangsbewaking.

De juiste partner voor jouw goederenstromen

Bij het zoeken naar een partner voor opslag, verpakking, herverpakking en verzending van producten, worden termen zoals fulfilment, E-fulfilment, E-commerce fulfilment, E-logistics marketing, fulfilment, warehousing en reversed logistics vaak gebruikt. Het is essentieel om een partner te kiezen met bewezen kennis en ervaring in het plannen, besturen en uitvoeren van goederenstromen.

Waarom SBJ?

Ervaren en betrouwbare dienstverlening

Bij SBJ bieden we niet alleen grote voorraadcapaciteit, maar ook expertise in b2b- en b2c-leveringen, repackaging faciliteiten en geavanceerde geautomatiseerde workflows. Ons team combineert automatisering met menselijke kracht voor efficiënte oplossingen.

Succesvolle partnerships

Met bekende opdrachtgevers en succesvolle webwinkels, resellers en consignatiepartners begrijpen we de behoeften van diverse bedrijven als het gaat om het efficiënt verzorgen van goederenstromen.

Logistieke fulfilment

Fulfilment cases

Laat je inspireren door de praktijk en ontdek hoe succesvolle organisaties met ambitie meer resultaat boeken door de fulfilment geheel of gedeeltelijk aan SBJ uit te besteden.