Loyalty campagnes

Vrijbijvend
advies

Loyaliteitscampagnes

Bij SBJ ben je niet alleen aan het juiste adres voor effectieve klantwerving, maar ook voor klantbehoud. Wij geloven in het belang van het koesteren van bestaande relaties en bieden daarom uitgebreide loyaliteitsprogramma’s waarmee je jouw klanten en medewerkers op diverse manieren kunt belonen. Of het nu gaat om fysieke of digitale producten, speciale kortingen of spaarsystemen, bij SBJ zorgen we ervoor dat je klant op unieke wijze gewaardeerd wordt.

Beloon de klant, versterk het merkimago

Wij begrijpen dat het belonen van klanten niet alleen een teken van waardering is, maar ook een krachtige manier om een positieve indruk achter te laten. Of je nu een klant wilt belonen, erkennen of een goedmakertje wilt geven, een cadeau zorgt ervoor dat je klant zich speciaal voelt. Bovendien geeft het een positieve impuls aan jouw merkimago.

Effectieve loyaliteitsprogramma's

Bij SBJ streven we naar langdurige relaties. Onze effectieve loyaliteitsprogramma’s zijn ontworpen om klanten en medewerkers aan je merk te binden. Wij nemen de volledige uitvoering van het programma voor onze rekening, zodat jouw klant of medewerker aangenaam wordt verrast. Een uniek programma dat niet alleen beloningen biedt, maar ook inspeelt op ‘customer engagement’, oftewel de emotionele binding met jouw merk.

loyalty
Customer engagement en langdurige relaties

Daarom richten onze loyaliteitsprogramma’s zich op ‘customer engagement’. Door in te spelen op de emotionele band met je merk creëren we een sterke connectie die verder gaat dan een eenmalige aankoop. Zo blijven klanten en medewerkers loyaal aan jouw merk.

Ontdek de kracht van onze loyaliteitsprogramma’s bij SBJ en investeer in duurzame relaties met je klanten en medewerkers. Neem contact met ons op en laat ons jouw merk versterken door middel van effectieve klantbehoudstrategieën.

Marketing promotions cases

Laat je inspireren door de praktijk en ontdek hoe succesvolle organisaties met ambitie hogere conversie en meer consumer insights krijgen door de uitvoering van hun marketing promotions in partnership met SBJ realiseren.