(Online) Actiemarketing & Response-management

(Online) Actiemarketing

Hoe meer u van uw klanten weet, hoe gerichter u uw (marketing)acties kunt instellen. Dat geeft uw organisatie kracht. Maar het bijhouden van al die gegevens is vaak niet iets dat u er zomaar even bij kunt doen. Het invoeren van responsegegevens kan een (te) grote belasting zijn. SBJ neemt deze zaken graag voor u uit handen. SBJ houdt zich sinds jaar en dag bezig met actiemarketingcampagnes. Denk bijvoorbeeld aan cashbackacties, refunds, terughaalacties, premiumacties en niet-goed-geld-terug-campagnes, zowel in Nederland als daarbuiten. 

U of uw callcenter heeft hierbij altijd direct contact met SBJ, bijvoorbeeld via de chatfunctie in het Response Management Systeem (RMS), dat we speciaal voor deze schakel hebben ontwikkeld. Dit RMS biedt ook real-time inzicht in uw acties en biedt de mogelijkheid om lopende campagnes bij te sturen waar nodig.

Responsemanagement

Het Response Management Systeem (RMS) is een uniek systeem dat onder andere de backoffice verzorgt van uw refundacties, premiumacties en andersoortige acties waarbij aparte handelingen komen kijken. Het kan naadloos worden aangesloten op uw eigen CMS-systeem op uw hoofdkantoor en bij uw dealers.

SBJ kijkt indien gewenst ook naar de ‘voor- en achterkant’ van uw actie. Bijvoorbeeld wanneer u een speciale actiesite in het leven wilt roepen. We bouwen die voor u in uw eigen look & feel en verzorgen ook de complete technische ‘achterkant’. Door dit aan SBJ uit te besteden kunt u bijvoorbeeld uw callcenter op specifieke onderwerpen ontlasten. De mogelijkheden bij deze schakel van Service Bureau Jansen zijn talloos. Leg uw specifieke vraag bij ons neer en wij zorgen voor een oplossing die u nieuwe kennis en kansen biedt!

In het kort:

  • Flexibele en snelle implementatie
  • Platform met dashboard tbv inzage in campagneverloop en succes
  • Analyse en rapportage tbv forecast, financiele transacties, budget, consumer care, KPI
  • Cross en up sell mogelijkheden
  • CRM- , Marketing Automation-, Webshop integratie
  • Back office integratie (webhelp, call center, chat,.)
  • Koppeling WMS
  • Duidelijke FAQ en goede uitleg en informatie
  • Snelle en duidelijke communicatie en updates tbv registratie
  • Dedicated SBJ team

Wilt u weten wat SBJ op dit gebied u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Bel +31 (0)40 290 51 00 en vraag naar Remy van de Sande. U kunt Remy ook mailen.

(Online) Actiemarketing & Responsemanagement - Cases