Promotional Concepts & Visual Branding

Promotional Concepts

De 4de schakel van Service Bureau Jansen is gespecialiseerd in het leveren van promotionele items, corporate gifts en branded kleding. Of u nu een kleine retailer, zelfstandige, MKB organisatie of een multinational bent, ons team zal steeds de juiste acties voor u uitvoeren. Wij ontwikkelen, produceren en leveren alle mogelijke promotionele items. Van maatwerk artikelen tot standaard voorraad items, al dan niet voorzien van uw logo of andere branding.

‍In een wereld van toenemende concurrentie kan het juiste promotiepakket de exacte exposure geven. Onderzoek heeft uitgewezen dat promotionele artikelen en corporate giveaways, de aandacht op uw organisatie kunnen vestigen, loyaliteit en merkbeleving verhogen en een positieve invloed op uw potentiele relaties hebben. SBJ streeft ernaar de grootst mogelijke service en kwaliteit te leveren.

Visual Branding

Visual branding zijn de zichtbare elementen welke uw organisatie haar identiteit geven. Of dat nu is voor uw promotionele- of bedrijfskleding, uw signing, drukwerk en schrijfwaren, verpakkingen, POS materiaal of wagenpark. De juiste visibility maakt een enorm verschil voor uw uiteindelijke merkbeleving of identity. Ons grafisch team ontwerpt visuals en POS materialen die de juiste snaar raken bij uw doelgroep. En we gaan een paar stappen verder: wij stellen graag uw merchandising-pakketten samen. Wij kunnen hierin uw totaalpartner zijn.

‍Opdrachtgevers die Service Bureau Jansen voor hun promotional concepts, visual branding of POS materiaal kiezen, weten dat kwaliteit en service bij ons voorop staat. Uw branding en visibility zijn bij ons in goede handen. Onze mensen en partners weten wat ze moeten doen. ‍Wij werken met de beste materialen en productiemethoden. Daarnaast kan onze studio zorgdragen voor een passend ontwerp. Wij geven er de voorkeur aan om het hele proces voor u in kaart te brengen: van conceptontwerp tot ontwikkeling, productie en levering. Wij houden ons aan de planning en hebben strakke levertijden. U kunt uw corporate identity voor alle soorten logodragers en POS materiaal aan ons toevertrouwen.

In het kort:

  • Turnkey oplossingen tbv specifieke projecten en evenementen
  • Identiteit en huisstijl
  • Internationale duurzame inkoop, productie
  • Hoge kwaliteit, korte doorlooptijden.
  • Bestelplatform in huisstijl
  • Flexibele en snelle implementatie
  • Dedicated SBJ team
  • Verpakken en distributie

Wilt u weten wat SBJ op dit gebied voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Bel +31 (0)40 290 51 00 en vraag naar Cees Krombeen. U kunt Cees ook mailen.

Promotional Concepts & Visual Branding - Cases