Werken bij SBJ?

Onze manier van ondernemen

Service Bureau Jansen (SBJ) heeft een persoonlijke manier van ondernemen. Logisch eigenlijk, want het is een familiebedrijf. Veel medewerkers van SBJ werken al jaren voor ons, maar we werken ook graag met jonge en nieuwe aanwas. Zo kunnen we bij SBJ blijven innoveren.

Alle medewerkers zijn loyaal aan SBJ en aan onze klanten − als een grote familie. We voelen ons verantwoordelijk voor het werk dat we doen en komen onze beloftes na. Deadline is deadline, afspraak is afspraak. We zoeken steeds naar de meest efficiënte werkwijze, waarbij we de doelstelling van de klant altijd voor ogen houden - evenals als de kwaliteit.

We zijn ook eerlijk: als iets echt niet kan, dan kan het niet. Daar hebt u meer aan dan aan een bureau dat zich in de gekste bochten wringt, met uiteindelijk extra kostenposten op de factuur. SBJ zorgt dat u als klant niet voor verrassingen komt te staan. Dat is een van onze kernwaarden!

Onze visie op werkgeverschap

Service Bureau Jansen (SBJ) ziet werkgeverschap als een van de meest belangrijke onderdelen van haar gehele ondernemerschap. SBJ wil dat haar medewerkers ‘goed in hun vel’ zitten. Dat ze zich kunnen ontwikkelen waar nodig en waar gewenst. Dat houdt in dat er regelmatig persoonlijke ontwikkelingsgesprekken plaatsvinden, op basis waarvan SBJ − samen met de medewerker − toekomstplannen maakt. Inspireren en motiveren is dé manier om medewerkers zelf mee te laten ondernemen. Om ze op proactieve wijze tactieken en strategieën te laten ontwikkelen die bijdragen aan het bereiken van de doelstellingen van SBJ.

Solliciteren bij SBJ

Spreekt onze manier van ondernemen je aan en ben je op zoek naar een nieuwe stap in je carrière? Dan is SBJ misschien wel jouw plek.

Lees je vooraf wel goed in, zodat je weet of je binnen onze bedrijfscultuur past. Is onze visie en missie ook jouw visie en missie? Heb jij onze kernwaarden in je DNA? Zo ja, dan ontvangen we graag je sollicitatie en cv.

Open sollicitatie

Geen vacatures of staat er geen passende vacature voor je bij? Je kunt ons natuurlijk altijd een open sollicitatie sturen. Geef daarbij aan welke functie je ambieert, waar je naar op zoek bent in die functie, en waarom je denkt dat wij van Service Bureau Jansen niet zonder je kunnen. We zijn zeer benieuwd!