Marketing Promoties zonder grenzen

Bij SBJ breiden we onze marketingactiviteiten uit over de grens, met promoties voor Europese consumenten. Een recent voorbeeld hiervan is onze succesvolle cashback-actie voor de Philips Ambilight, die in samenwerking met FC Barcelona hun TV’s extra in het zonnetje zet. Franse consumenten kregen de perfecte kans om een OLED TV aan te schaffen, te genieten van ongeëvenaarde beeldkwaliteit en via SBJ een aantrekkelijke cashback te ontvangen.

Met het EK voetbal, de Tour de France en de Olympische Spelen voor de deur, is dit hét ideale moment om een krachtige campagne te lanceren. SBJ staat klaar om je te helpen bij het uitvoeren van opvallende consumentenacties, zodat jouw merk kan inhaken en opvallen tijdens deze wereldwijde sportevenementen.

 

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Ontdek de mogelijkheden

Meer weten over dit nieuwsbericht? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop. Wij staan je graag te woord.

Recente berichten

Marketing Promoties zonder grenzen

Bij SBJ breiden we regelmatig onze marketingactiviteiten uit over de grens, met promoties voor Europese consumenten. Recent weer voor Philips OLED TV’s in samenwerking met FC Barcelona.

Fat contract ondertekening

Overeenkomst met DAF trucks N.V.

Om de bedrijfskritische print-services te borgen hebben SBJ en DAF Trucks N.V. gezamenlijk besloten een rechtstreekse samenwerkingsovereenkomst aan te gaan. De ondertekening van deze overeenkomst heeft onlangs bij DAF plaatsgevonden.

Discover SBJ's endless possibilities