Overeenkomst met DAF trucks N.V.

Nieuwe Print Services overeenkomst met DAF Trucks N.V.

Service Bureau Jansen (SBJ) verzorgt al vele jaren (via een business partner), printservices aan DAF Trucks N.V. Dit betreft technische documentatie die dagelijks wordt bezorgt bij meerdere afdelingen van DAF ten behoeve van onder andere de assemblage van voertuigen. Om de services te borgen hebben SBJ en DAF Trucks N.V. gezamenlijk besloten een rechtstreekse samenwerkingsovereenkomst aan te gaan. De ondertekening van deze overeenkomst heeft onlangs bij DAF plaatsgevonden.

Service level agreement

Omdat het om bedrijfskritische en continue geactualiseerde informatie voor de DAF gaat, hebben we te maken met zeer korte doorlooptijden. Just in Time. Klaar voor gebruik. De afspraken hieromtrent zijn vastgelegd in een Service Level Agreement (SLA) met Kritieke-Prestatie Indicatoren (KPI’s) om de kwaliteit, doorlooptijden, back-up systemen en data recovery te waarborgen.

Meer weten over onze digitale-, print- en logistieke dienstverlening in productieomgevingen? Neem dan contact op.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Ontdek de mogelijkheden

Meer weten over dit nieuwsbericht? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop. Wij staan je graag te woord.

Recente berichten

Marketing Promoties zonder grenzen

Bij SBJ breiden we regelmatig onze marketingactiviteiten uit over de grens, met promoties voor Europese consumenten. Recent weer voor Philips OLED TV’s in samenwerking met FC Barcelona.

Fat contract ondertekening

Overeenkomst met DAF trucks N.V.

Om de bedrijfskritische print-services te borgen hebben SBJ en DAF Trucks N.V. gezamenlijk besloten een rechtstreekse samenwerkingsovereenkomst aan te gaan. De ondertekening van deze overeenkomst heeft onlangs bij DAF plaatsgevonden.

Discover SBJ's endless possibilities