Scenius nieuwe IT partner SBJ

SBJ kiest Scenius als strategische IT-partner om voorop te blijven in de digitale revolutie.

In de snel evoluerende digitale wereld is het een bekende uitspraak: “Uiteindelijk wordt ieder bedrijf een softwarebedrijf”. Deze realiteit is de drijfveer achter onze recente beslissing bij SBJ. We zijn verheugd aan te kondigen dat we Scenius Software Engineering hebben gekozen als onze strategische IT-partner.
De rol van informatietechnologie in bedrijfsvoering is tegenwoordig onmiskenbaar. Overleven, innoveren en onderscheiden van concurrentie vereist meer dan ooit een sterke IT-strategie. Met de opkomst van cloud-technologie, kunstmatige intelligentie en de altijd actieve 24/7 globale economie, is het essentieel om alsmaar sneller te kunnen inspelen op veranderingen.

Dit partnership met Scenius, een bedrijf dat zich volledig specialiseert in IT en continu investeert in de ontwikkeling van software engineers, engineeringprocessen en security, stelt ons in staat om snel, slim en veilig technologie in te zetten voor onze klanten. Scenius zal fungeren als een verlengstuk van onze IT-afdeling, waarbij ze niet alleen onze applicaties en architectuur verbeteren, maar ook onze securitylevels verhogen en strategisch adviseren over onze IT-roadmap voor de komende jaren.

ESB en Time Tracking

De eerste stappen in deze spannende reis zijn al gezet met de ontwikkeling van een Enterprise Service Bus en een geavanceerd Time Tracking systeem. Deze initiatieven zullen SBJ helpen om up-to-date en up-to-speed blijven, zodat we onze klanten effectief kunnen blijven ondersteunen.
We kijken uit naar de vruchtbare samenwerking met Scenius en naar de innovatieve oplossingen die ons zullen helpen om als SBJ in de voorhoede van de technologische vooruitgang te blijven.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Ontdek de mogelijkheden

Meer weten over dit nieuwsbericht? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop. Wij staan je graag te woord.

Recente berichten

Fat contract ondertekening

Overeenkomst met DAF trucks N.V.

Om de bedrijfskritische print-services te borgen hebben SBJ en DAF Trucks N.V. gezamenlijk besloten een rechtstreekse samenwerkingsovereenkomst aan te gaan. De ondertekening van deze overeenkomst heeft onlangs bij DAF plaatsgevonden.

Discover SBJ's endless possibilities