DAF Trucks N.V.

Fulfilment

DAF Trucks N.V., een volle dochteronderneming van PACCAR Inc, is een toonaangevende producent van vrachtwagens, gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie, marketing en verkoop van middelzware en zware bedrijfsvoertuigen. Met een reputatie voor betrouwbaarheid, efficiëntie en innovatie, levert DAF Trucks hoogwaardige voertuigen die voldoen aan de strengste eisen van hun klanten wereldwijd.

Technische documentatie

Service Bureau Jansen (SBJ) levert al vele jaren, via een business partner, gespecialiseerde printservices aan DAF Trucks N.V. Deze diensten omvatten de productie en levering van technische documentatie die essentieel is voor verschillende afdelingen binnen DAF, met name voor de assemblage van voertuigen.

Om deze cruciale services te waarborgen, hebben SBJ en DAF Trucks N.V. onlangs besloten om een rechtstreekse samenwerkingsovereenkomst aan te gaan. De ondertekening van deze overeenkomst vond recent plaats bij DAF, waarmee een nieuwe fase van directe samenwerking werd ingeluid.

Kritische Printservices

De technische documentatie die SBJ verzorgt, is bedrijfskritisch en moet voortdurend worden geactualiseerd. Dit vereist zeer korte doorlooptijden, waarbij de informatie Just in Time en klaar voor gebruik moet zijn. Om deze hoge standaard te kunnen waarborgen, zijn er specifieke afspraken vastgelegd in een Service Level Agreement (SLA). Deze SLA bevat Kritieke Prestatie Indicatoren (KPI’s) die de kwaliteit, doorlooptijden, back-up systemen en data recovery waarborgen.

De printservices van SBJ omvatten:

  • Technische documentatie: Dagelijkse levering van geprinte technische documenten aan meerdere afdelingen binnen DAF, essentieel voor de assemblageprocessen.
  • Korte doorlooptijden: Just in Time productie en levering van documentatie om de continuïteit van de assemblage te garanderen.
  • Kwaliteitsgarantie: Afspraken vastgelegd in een SLA met KPI’s om de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid te waarborgen.
  • Back-up en data recovery: Robuuste systemen om ervoor te zorgen dat er altijd een back-up beschikbaar is en dat data snel hersteld kan worden in geval van een storing.

 

Resultaten en voordelen

De samenwerking tussen SBJ en DAF Trucks N.V. heeft geresulteerd in een efficiënte en betrouwbare levering van cruciale documentatie. Dankzij de strikte naleving van de SLA en de monitoring van KPI’s, kan DAF vertrouwen op de tijdige en correcte levering van technische informatie, wat de continuïteit en kwaliteit van hun assemblageprocessen ondersteunt.

De directe samenwerkingsovereenkomst tussen SBJ en DAF Trucks N.V. markeert een belangrijke stap in de langdurige relatie tussen beide partijen. SBJ’s gespecialiseerde printservices en de zorgvuldige naleving van SLA’s en KPI’s waarborgen dat DAF altijd beschikt over de meest actuele en nauwkeurige technische documentatie. Deze samenwerking is een uitstekend voorbeeld van hoe SBJ’s digitale, print- en logistieke dienstverlening van cruciaal belang kan zijn in productieomgevingen.

Meer weten over onze digitale-, print- en logistieke dienstverlening in productieomgevingen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

cases

Laat je inspireren door de praktijk en ontdek hoe succesvolle organisaties met ambitie meer resultaat boeken door de fulfilment en marketing promotions geheel of gedeeltelijk aan SBJ uit te besteden.