DAF Trucks N.V.

Fulfilment

Service Bureau Jansen (SBJ) verzorgt al vele jaren (via een business partner), printservices aan DAF Trucks N.V. Dit betreft technische documentatie die dagelijks wordt bezorgt bij meerdere afdelingen van DAF ten behoeve van onder andere de assemblage van voertuigen. Om de services te borgen hebben SBJ en DAF Trucks N.V. gezamenlijk besloten een rechtstreekse samenwerkingsovereenkomst aan te gaan. De ondertekening van deze overeenkomst heeft onlangs bij DAF plaatsgevonden.

Omdat het om bedrijfskritische en continue geactualiseerde informatie voor de DAF gaat, hebben we te maken met zeer korte doorlooptijden. Just in Time. Klaar voor gebruik. De afspraken hieromtrent zijn vastgelegd in een Service Level Agreement (SLA) met Kritieke-Prestatie Indicatoren (KPI’s) om de kwaliteit, doorlooptijden, back-up systemen en data recovery te waarborgen.

Meer weten over onze digitale-, print- en logistieke dienstverlening in productieomgevingen?

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

cases

Laat je inspireren door de praktijk en ontdek hoe succesvolle organisaties met ambitie meer resultaat boeken door de fulfilment en marketing promotions geheel of gedeeltelijk aan SBJ uit te besteden.