KINDERPOSTZEGELS

Fulfilment

Jaarlijks gaan meer dan 100.000 kinderen weer van deur tot deur om kinderpostzegels en speciale kaarten en andere leuke items aan de man te brengen.  De opbrengst van de kinderpostzegelactie is voor kinderen die door eenzaamheid, armoede of problemen thuis een steuntje in de rug nodig hebben. Ze komen daardoor niet aan leren toe en kunnen zich niet optimaal ontwikkelen.

SBJ mag al vele jaren de fulfilment voor de leerkrachten, leerlingen en klanten verzorgen. Concreet betekent dat:

  • Voor rond de 6000 groepen informatiepakketten met bestelformulieren, posters, gevulde verkoopmappen, deurzegels, informatiebladen voor de leerkracht en groepskaarten samenstellen en verzenden.
  • Vanaf eind september elke unieke en individuele bestellingen van de klanten, in alle mogelijke varianten, in een nette verzendverpakking samenstellen, adresseren en rechtstreeks verzenden naar de klant.

Dankzij een goede voorbereiding, geautomatiseerde dataverwerking, professionele productiefaciliteiten én secuur handwerk van onze medewerkers loopt het totale fulfilmentproces altijd als een zonnetje. Trots dat we als SBJ voor zo’n bijzondere opdrachtgever als Kinderpostzegels mogen werken.

Bezig met eigen door-to-door acties en kun je wel wat logistieke ondersteuning gebruiken? We sparren graag vrijblijvend over de mogelijkheden voor jouw product(en) of dienst(en).

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

cases

Laat je inspireren door de praktijk en ontdek hoe succesvolle organisaties met ambitie meer resultaat boeken door de fulfilment en marketing promotions geheel of gedeeltelijk aan SBJ uit te besteden.