Miele

Marketing Promotions

Miele is een wereldwijde marktleider in premium huishoudelijke en commerciële apparatuur. Sinds de oprichting in 1899 staat het merk synoniem voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Miele’s producten, waaronder koffiemachines, vaatwassers, wasmachines, drogers, stofzuigers, inbouwapparatuur en (inductie)kookplaten, worden wereldwijd gewaardeerd om hun betrouwbaarheid en geavanceerde technologie.

Samenwerking met SBJ

SBJ ondersteunt Miele bij het opzetten en uitvoeren van diverse marketingpromoties die de verkoop stimuleren en de merkloyaliteit versterken. Deze promoties omvatten:

  • Cashback-acties: Consumenten krijgen een deel van hun aankoopbedrag terug, wat de directe aanschaf aantrekkelijker maakt.
  • Kortingsvouchers: Kortingsbonnen die kunnen worden gebruikt bij toekomstige aankopen, wat herhaalaankopen stimuleert.
  • Gratis onderhoudsmaterialen: Onderhoudsproducten die de levensduur van de Miele-apparaten verlengen en de klanttevredenheid verhogen.
  • Gratis levering van promotionele items: Bijvoorbeeld een gratis mini Big Green Egg bij de aankoop van geselecteerde apparaten.

Deze promoties worden toegepast op het gehele assortiment van Miele, waaronder koffiemachines, vaatwassers, wasmachines, drogers, stofzuigers, inbouwapparatuur en (inductie)kookplaten.

Verkoopstijgingen en meer inzicht

De doorlopende campagnes die SBJ voor Miele uitvoert, hebben geleid tot aanzienlijke verkoopstijgingen en een verbeterde merkbetrokkenheid. Dankzij het geavanceerde campagneplatform van SBJ verkrijgt Miele waardevolle consumer insights die inzicht geven in het zoek- en koopgedrag van consumenten, evenals de prestaties van verschillende producten en verkooppunten. Deze inzichten stellen Miele in staat om hun marketingstrategieën continu te optimaliseren en beter in te spelen op de behoeften en voorkeuren van hun klanten.

Conclusie

De langdurige samenwerking tussen SBJ en Miele heeft beide partijen veel voordelen opgeleverd. SBJ’s expertise in het ontwikkelen en uitvoeren van effectieve marketingpromoties heeft de verkoop van Miele-apparaten een sterke impuls gegeven. De waardevolle inzichten die worden verkregen via het campagneplatform van SBJ, helpen Miele om hun marktpositie te versterken en hun klanten nog beter te bedienen. Mede dankzij deze samenwerking blijft Miele een toonaangevend merk in de markt van premium huishoudelijke apparaten.

Weten waarom een merk dat kwaliteit zo hoog in het vaandel heeft staan als Miele juist kiest voor SBJ? We vertellen het je graag en sparren graag vrijblijvend over de mogelijkheden voor jouw product(en) of dienst(en).

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Laat je inspireren door de praktijk en ontdek hoe succesvolle organisaties met ambitie meer resultaat boeken door de fulfilment en marketing promotions geheel of gedeeltelijk aan SBJ uit te besteden.