Log in op onze portalen

Check je voorraad, sales of campagnestatus

SBJ maakt gebruik van geavanceerde systemen om u inzicht te bieden in de status van uw orders en marketingacties. In het verleden heeft SBJ besloten deze systemen volledig zelf te ontwikkelen en te beheren, vanwege de snel veranderende markt en de gevraagde flexibiliteit en servicegraad. Alle systemen zijn tevens te koppelen aan vrijwel alle programma's en databases van externe leveranciers. Zo biedt SBJ het broodnodige overzicht en gewenste controle.

Warehouse Management System (WMS)

Het Warehouse Management System (WMS) van SBJ helpt u bij het optimaal beheren van uw voorraden, producten en orders in onze magazijnruimte. Daarnaast biedt het systeem inzicht in de in- en uitgaande goederenstromen, voorraadniveaus en alle logistieke processen die daarbij nodig zijn.

Reponse Management System (RMS)

Het Response Managament System (RMS) van SBJ ondersteunt uw organisatie bij het opzetten, beheren, registreren en valideren van allerlei soorten online consumentenacties. Tevens biedt het RMS ook tal van analyse-, rapportage- en marketingtoepassingen.

FTP Manager

De SBJ-FTP Manager zorgt voor een veilige data overdracht en verwerking van uw bestanden. Zo kunt u uw tekst- en mediabestanden t.b.v. opdrachten, projecten bij SBJ aanleveren volgens de richtlijnen van GDPR.